2019-01-03 05:58:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ez az időszak egy különleges dolgot tartogat önnek

Napi horoszkóp január 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a Kos jegyében áll. Laza és tiszta energiája van ennek a napnak. Ma bármilyen problémát nyugodtan meg tud beszélni, sőt meg is tudja oldani. Egy váratlan látogatónak most különösen örülhet. Az illető nagyon is közel áll önhöz. Este családi körben érezheti majd magát a legjobban.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jelentős beszélgetésre kerül sor. Egymás véleményének kölcsönös tiszteletben tartásáról szó sem lehet, de párja okosabb, mint hogy erőszakosan ragaszkodjon nézeteihez. A munkahelyéén döcögősen indulnak a dolgok, de később egészen belelendül a munkába.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyével szemben áll. Ez sok energiát ad önnek. Gyorsan halad a nap, ne hagyja, hogy bárki elterelje a figyelmét. Egy bizonyos dolgot végre sikerül lezárnia. Estére mindennel végez, és elégedett lehet magával.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nehezen indul a munkába való belerázódás. Mégse menjen el a feladat mellett, ami kínálkozik. Szerencsés kísérletet tehetne, hogy hozzáértő társra találjon terve kivitelezéséhez.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Készüljön fel arra, hogy valaki ma provokálni fogja. Ez a legkülönbözőbb helyzetekben is megtörténhet. Csak az a fontos, hogy ne izgassa fel magát, hanem maradjon minél nyugodtabb.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma mindenben örömét találja, amit tesz. Gyorsan halad előre. Ez az időszak egy különleges dolgot tartogat az ön számára. Talán találkozik egy nagyon kedves emberrel, aki fontos üzenetet hoz az ön számára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem felhőtlen a mai nap, különösen az indulása. Úgy érzi, hogy nem képes eleget tenni egy megbízatásnak, és nincs is hozzá kedve. Gondolja át még egyszer, és vesse bele magát újra! Meglátja, menni fog.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Tanulmányaiban vagy munkájában kedvező fordulatra számíthat. Mindent elérhet, csak ki kell nyújtani érte a kezét. Ha vannak külföldi kapcsolatai, azt most remekül hasznosíthatja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold már az ön jegyében jár. Jól kezdődik és jól is végződik a mai nap. Ha kellően odafigyel a pénzügyekre és az otthoni dolgaira, akkor nem kell semmilyen bonyodalomtól tartania.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Annyi a tennivalója, és úgy érzi, hogy minden a feje tetején áll, és már alig tud a végére érni a sok munkának. A végén mindent bravúrosan el tud intézni. Délutánra néhány dologról kiderül, hogy felesleges volt, és ez bosszantani fogja.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Nyilasban áll. A mai nap eseményei nem túl előnyösek. Érzelmi életében kellemetlenségek adódnak. Most valahogy nem értékelik az ön gyors tempóját, szenvedélyét. Munkahelyi megbízatásában előrelépés várható.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valamilyen otthoni problémája egész nap gyötri a munkahelyén. Tudja, hogy a dolognak minél hamarabb meg kell oldódnia vagy pedig önnek kell orvosolnia valahogy. Ha nem veszti el a fejét, minden rendben megy.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: